Cikgu Kwee – Tuisyen Kimia dan Fizik Tingkatan 4

Siapa Cikgu Kwee

  • 25 tahun pengalaman dalam pengajaran Kimia, Fizik, Matematik dan Matematik tambahan SPM
  • 15 tahun pengalaman mengajar online
  • pengasas kepada OnlineTuition.com.my
  • Pemilik Saluran Youtube “MyhomeTuition” dan “Cikgu Kwee” dengan 80,000 subsriber secara bergabung

Cikgu Kwee, seorang guru tuisyen sepenuh masa di Malaysia yang mempunyai pengalaman mengajar selama 25 tahun dalam bidang Fizik, Kimia, Matematik dan Matematik Tambahan untuk SPM (Tingkatan 4 dan 5). Dengan semangat untuk mengajar dan berkongsi ilmu, Cikgu Kwee telah memberikan pendidikan berkualiti tinggi kepada pelajar-pelajarnya secara dalam talian dan bersemuka selama lebih dari satu dekad.

Sebagai pengasas laman web tuisyen dalam talian MyHomeTuition.com (kemudian ditukar kepada OnlineTuition.con.my), Cikgu Kwee telah membantu ramai pelajar mencapai matlamat akademik mereka. Beliau juga bekerjasama dengan Casio Malaysia untuk menghasilkan video tutorial mengenai penggunaan kalkulator Casio Classwiz, menjadikan ia lebih mudah untuk belajar dan memahami konsep matematik yang kompleks.

Dengan dua saluran YouTube, Cikgu Kwee dan Myhometuition, Cikgu Kwee mempunyai hampir 80,000 pelanggan, dan video-videonya telah ditonton oleh pelajar-pelajar di seluruh Malaysia. Dengan pengalaman yang luas dan dedikasi kepada pendidikan, Cikgu Kwee adalah guru yang paling dicari oleh pelajar-pelajar yang serius dalam mencapai kejayaan akademik. Sertai komunitinya hari ini dan mulakan perjalanan anda menuju kecemerlangan akademik!

Kelas Fizik dan Kimia Tingkatan 4 Kini Sudah Bermula

April 2023 – Mac 2024

Masa Tuisyen Silibus BM

Fizik Tingkatan 4
Jumaat, 9.15pm-10.15pm

Kimia Tingkatan 4
Rabu, 9.15pm-10.15pm

Masa Tuisyen Silibus BI (DLP)

Form 4 Physics 4
Jumaat, 8.00pm-9.00pm

Form 4 Chemistry
Rabu, 8.00pm-9.00pm

100% 30 Days Money Back Guarantee (No question asked)

Jaminan pulangan wang 100% dalam masa 30 hari adalah satu janji daripada Cikgu Kwee untuk memberi keyakinan kepada anda bahawa mereka berada dalam perlindungan penuh semasa membuat pendaftaran kelas tuisyen Cikgu Kwee. 

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tuisyen Cikgu Kwee, anda boleh memohon pulangan wang penuh tanpa perlu memberikan sebarang alasan. Jaminan ini memberi anda keyakinan bahawa pembelian anda adalah risiko sifar dan menunjukkan komitmen Cikgu Kwee terhadap kualiti pengajaran atau perkhidmatan yang ditawarkan.

Kelas Percubaan Percuma

Jika anda berminat untuk mencuba kelas tuisyen dengan Cikgu Kwee, jangan lepaskan peluang ini! Anda boleh membuat tempahan kelas percubaan secara percuma dengan beliau. Klik di sini atau imbas kod QR di sebelah untuk mengaturkan kelas percubaan melalui Whatsapp.

Leave a Comment